tirsdag 16. april 2013

Utfordring # 84 - Vår!

 Det er tid for


Utfordring nr 84!


''Vår!!''

... tenk på hva du forbinder med Vår (Spring) og la det inspirere deg. Kanskje lyse farger? Overfylt med lekre blomster, sterke og klare farger kanskje? Så lenge det ''lyser'' vår fra ditt kort/prosjekt blir vi glade.

HIV DEG MED PÅ UTFORDRINGA DA VEL!! :D
Premien til denne utfordringen er sponset av:
 sponser med et gavekort på £10!
Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;

DT-Elisabeth:
Siden vår et tema har jeg laget et konfitmantkort, som for meg er typisk vår=). Har brukt lyse og friske frager som jeg forbinder med vår. Kjente at jeg gleder meg til våren siden snøen dalte ned da jeg laget kortet).
Mønsterpapiret er fra Vibeke Spigseth, poppydesing. Dies fra Spellbinders Blomster fra Prina og I'ma roses. Perler fra kort og godt. Blonder og silkeband ukjent. Men silkebandert er fargelagt rosa med copic Rv 93. Stempelet er fra Tiddly Inks
Jeg har brukt et gammelt Magnolia designpapir og noe jeg tror kommer fra Papir Design. 
Motiv kommer fra Saturated Canary - Honey. Hun er farget opp med mine Copics. Bak motivet har jeg puttet litt osteklut. 
Jeg har klipt ut sommerfugler fra Kort&Godt DP, og hatt på Stickles - Stardust og deretter påført Glossy Accents. 
Blonder fra Ribbon Girl og Papirdesign. 
Tekststempel fra Kort&Godt og er stemplet opp på label fra Tim Holtz.

Dt Karina

Jeg har lavet et lille æskekort med 4 tændstikæsker som er beklædt med mønsterpapir "springtime" fra Syster Yster. Kortet er beklædt med mønsterpapir "the joy op spring" fra Carina K. Ovenpå æsken har jeg lavet nogle stedmoderblomster. Ideen har jeg fået her . I hjørnerne er der små søde akryl hjerter fra Korthobby.no

DT-Jeanette:
Jeg har brukt papir fra en paper pad som jeg kjøpte fra en engelsk nettbutikk etpar år tilbake. Ellers har jeg brukt et gammelt clear stamp som jeg ikke husker produsentnavn på. Ellers har jeg brukt QK-hjørnedies, Magnolia-dies (hjertet er ny :)), litt WOC-blomster. Motivet er Saturated Canary og det er fargelagt med Copics...Perler fra Kort og Godt.

DT Kirsten

Jeg har laget et vårlig babykort. Bakgrunnsarket er fra Kort og Godt - Blomsterglede - Roser. Bakgrunnen er malt med Gesso og stensil. Jeg har også distresset med distress ink og brukt en papir blonde for å få mønster i bakgrunnspapiret. Bak figuren, har jeg lagt en nuperell-blonde - som er gjennbruk av en liten duk. Stempeltrykket er digitalstempel fra Mo Manning - "Teacup Fairy". Stempeltrykket har egentlig vinger - men de har jeg tatt vekk. Blomster er fra diverse forhandlere - da jeg har gjort et skykkelig dykk i blomstene mine. Blomstene er svertet med Gesso. Sommerfuglene er utklipp fra bakgrunnsarket fra Kort og Godt. 

DT KARIN


Kort til Konfirmanten passer jo godt nå på våren og jeg har brukt
stempel fra Kenny K, Jasmine - fargelagt med Distress Ink Refill.
Hjørne-stempel fra Tim Holzt embosset med sølv. Dies: Spellbinders.
Papir: Pion Design. Osteklut og liljekonvall. Alle kanter er svertet med Distress Ink - Vintage Photo.

DT-Ane:

 har brukt pion og kort og godt ark, kraft kartong og bazzill, spellbinder og
 magnolia dies, motivet er bildmålarna og er fargelagt med pro/flexmarkers.
blomster fra prima, woc og kort og godt. hug snug fargelagt me promarkers.
blonder og perler. Tekststempel fra kort og godt.
--
For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D
---

Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 30. April klokka 22:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D
Tusen takk :D
 
  Photobucket

mandag 15. april 2013

Presentasjon av nye DT-jenter hos Kort 'o' Mania!

Hei alle sammen!

Vi vil aller først på det aller sterkeste beklage at det har tatt altfor lang tid å komme frem til og ikke minst annonsere nye DT-medlemmer her hos oss.

Vi ønsker å takke alle som søkte hos oss, det var hyggelig at så mange ønsket å bli endel av teamet vårt.

Det var vanskelig å finne de to vi nå har kommet frem til. Dette fordi det var så mange flinke som søkte! Til sist fant vi frem til to flotte jenter, som vi håper vil trives hos Kort 'o' Mania, og bidra til en levende flott blogg, og levere bidrag i høy klasse! :) Og ut fra det som disse jentene har levert til morgendagens nye utfordring, kan vi love at dette vil bli bra! :)

Her er første jente ut:

Cathrine:
 

Jeg heter Cathrine, og jeg kommer fra Alta i Finnmark. 
Jeg er mamma til ei jente på 3 år og bor sammen med henne og min samboer Jørgen. Min jobb er en av mine hobbyer og er utdannet frisør og jobber på Picasso på 10. året. Jeg trives utrolig godt i jobben, hvor jeg kan leke meg gjennom arbeidsdagen. Herlig å kunne være kreativ dagen lang.

Jeg har alltid vært glad i å syssle med ting. Jeg husker at bestemor lærte meg å strikke når jeg var 6 år gammel. Jeg elsker å strikke og hekle, og symaskina får en sjelden gang svingt seg litt den også. I 2009 fikk jeg øynene opp for scrapping, da en kollega av meg hadde lagd advendtskalender til meg av fyrstikkesker. Jeg hadde aldri sett noe så spennende før, og var solgt med en gang hun viste meg utstyret sitt. Så når bursdagen min kom, fikk jeg Cuttlebug i presang av samboeren. 
Jeg tror han angrer litt innimellom, hehe..

Om kvelden når jenta mi har lagt seg, elsker jeg å gå på rommet mitt å sitte å jobbe med kort. Jeg har aldri prøvd meg på LO (er ikke en fødte fotograf). Lager nok mest kort i vintage/shabby chic stil, men er morsomt å å prøve litt andre stiler også.
Siden jeg begynte med Copics har jeg har tatt 2 kurs i Copic, og syns det er spennende å fargelegge med tusjene. Må alltid ha noen nye tusjer! Har også en hjemmelaget airbrush maskin, som jeg syns er morsom å bruke, og litt skummel også! Må nok jobbe litt mer med den før jeg føler meg trygg.

Det er kjempe morsomt å få bli med i DesignTeamet deres, gleder meg kjempe masse til nye utfordringer, og håper jeg lærer masse! Har aldri vært med i DT før, så dette blir nytt for meg.
Min bloggadresse er http://cathrinescrapper.blogspot.no


Elisabeth:
Jeg heter Elisabeth og er 32 år gammel. Jeg kommer fra et lite sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæreste og katten vår, Safira.

Helt siden jeg var liten, har jeg likt å holde på med ulike hobbyer der jeg kunne være kreativ og bruke hendene mine.

Så da en kollega begynte å lage kort og viste meg hva hun holdt på med, åpent hun en ny verden for meg høsten 2012, og jeg ble hektet fra første stund.
Når jeg ikke lager kort sitter jeg nesten alltid å fargelegger på et motiv med copics tusjene mine, oeg jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.
Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og jeg har sjelden en formening om hvordan det ferdige kortet skal bli før jeg starter.
Når jeg starter å lage et kort fargelegger jeg motivet først, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet.

Veldig ofte blir kortene mine rosa eller lilla, men i den siste tiden har jeg prøvd å utfordre meg selv til å tenke andre farger og få en større variasjon i kortene jeg lager.
Jeg liker å bli utfordret til å prøve nye ting, og derfor ble jeg glad for å få muligheten til å bli med i teamet til Kort 'O' Mania. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å være med å inspirere dere, og til å få sjangsen til å bli bedre kjent med dere der ute i bloggverden.

Ønsker dere å se mer av det jeg lager må dere gjerne ta en titt på bloggen min Elisabeth's lille papir verden.

søndag 14. april 2013

Kåring av vinner foutfordring #80 og #81

Hei alle sammen!

Beklager at vi ligger etter på å annonsere vinnere av utfordringen vår! Den som vinner bes ta kontakt med oss via vår e-postadresse. :)

Vi vil takke for alle flotte bidrag til utfordringene våre! Uten dere hadde det ikke vært noen blogg!

Den første vinner som skal kåres ble stemt frem av oss i teamet. Det var en veldig spennende avstemming, og det var kun 1 poeng som skilte vinneren og hun som tok andre plassen.

Vinner av utfordring #80 - gutta boyz

Var dette flotte brettkortet laget av Kjersti G


Gratulerer så mye!

Vinner av utfordring #81 som var bretteteknikk - så utrolig mange flotte teknikker som finnes!
Vinneren ble trukket ut av random.org og vinneren
er.....
nr. 12
Primia:




Gratulerer så mye! Vennligst ta kontakt med oss via vår e-postadresse for å få tilsendt premiene deres, jenter. Husk vi har en Vintage-utfordring gående noen timer til.... :) Hvis du ikke har sendt inn noe enda, så sleng deg med da vel!
Photobucket

mandag 1. april 2013

Utfordring # 83 - Vintage!


01. April og det er VÅR!!
Og idag er det igjen tid for en NY utfordring her ifra oss!

  SÅ NÅ UTSETTER VI DET IKKE NOE MER!

 Det er tid for


Utfordring nr 83!


''Something Old! - Vintage!''

... da er det på tide å finne fram sarte toner, bruntoner, ''slitte ark'' etc, lag på lag, slitte kanter, tenk gammelt, chick eller retro kanske? Nå går vi i hvertfall Vintage! :D

HIV DEG MED PÅ UTFORDRINGEN DA VEL! :D
Premien denne utfordringen, er sponset av:

Korthobby.no sponser med lekker pakke med charms og metall!!


Design Teamet er sponset med lekre metall og charms fra korthobby, som vi bruker på våre prosjekter -
Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;


Jeg har brukt et mønsterpapir som jeg tror er fra Maja eller Pion, det var mønsterark 
jeg fikk på Ski-treffet (mars 2013). Utklippsark, samt metall fra Tim Holtz. Punchet kant med punch fra Martha Stewart, og distresset kanter med distress ink walnut stain.

DT- Karina

Mønsterpapir fra Bo Bunny. Tag og "frimærker" fra et klippeark fra Pion design.
Som sløjfe har jeg brugt gazebind. Metalpynt fra Korthobby.no

DT KARIN 



 Jeg har laget et Vintage Bok-Kort hvor jeg har brukt:
Vintage bilde påført Crackle accents. Charm fra Korthobby
Dies fra Spellbinders, punch fra Martha Stewart. Bølgepapp, blad og rose
er påført hvit Gesso. Papir: Papirdesign og kraft kartong - revet med Tim Holzt Distresser
og eldet med Distress Ink - Vintage Photo. Perle, gull embossingpulver, blonder,
osteklut og silkeband, samt glitter fra Ranger.
Digi-tekststempel inni boken har jeg laget selv.

 DT Kirsten
Jeg har laget 3 vintage tags.  Mønsterark: Til Mor, blått Porslin, Paper Cellar - Victorian Classic og Panduro - Winter Wonderland - Winter Swirl. Gamle blonder. Svart blomst fra Prima, hvit blomst er hjemmelaget og rosa blomst er laget fra en silhouette kuttefil (ukas freebie). Stempelet "Hjerteklem" er fra Kort og Godt. Metallhjerter fra Korthobby. Bysten er fra Sherry K design

   DT ANE
  Noteark fra panduro, mønsterark fra pion og papirdesign, magnolia dies,
spelbinder dies, blomster fra woc og metall pynt hos korthobby. blonder fra ukjent.
tekststempel fra kort og godt.
--
For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, 
ta en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D
---

Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 15. April klokka 22:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D
Tusen takk :D
Photobucket